Wie zijn wij ?

RV Distribution werd opgericht in 2002 en ontwikkelde zich in België en Luxemburg via het klantennetwerk van haar zusteronderneming JP Vos, marktleider in kachel onderdelen, schoorsteenvegingsmateriaal en rookkanalen (www.jpvos.be).


De eerste jaren legde ze zich toe op de verdeling van het merk Godin (kachels en fornuizen op hout, kolen, olie en gas).

In 2006 begon de firma met de distributie van pelletkachels van het Italiaanse merk Palazzetti (Europese leider in de sector van pellet-houtkachels en inzethaarden).


De afgelopen jaren heeft het bedrijf geïnvesteerd in een testlaboratorium en een klaslokaal om zijn klanten op te leiden in nieuwe technieken zoals WiFi- en Bluetooth-verbindingen, nieuwe systemen voor warme luchtkanalen en een nieuw pelletdistributiesysteem met behulp van een tandwiel (uniek op de markt).  

In de loop der jaren zijn de merken Royal (pelletkachels), Varde Ovne (houtkachels), Faber en Dimplex (gas- en elektrische toestellen) en recent (2022) Archambault (houtfornuizen) toegevoegd.


In 2019 wordt een afdeling Vos-outdoor opgericht met een assortiment buitentoestellen bestaande uit de merken Finoptim (plancha en brasero), Chesney (BBQ kachels), Faber (terrashaarde) en Palazzetti buitenkeukens.                                                                                                                                   

Zie https://vos-outdoor.be/fr/home-2/


RV Distribution kijkt steeds naar de toekomst en heeft ook geïnvesteerd in meer dan 3000m² opslagruimte om het door u gekozen toestel zo snel mogelijk te kunnen leveren.


En als u niet het model vindt dat u zoekt, staat een showroom van meer dan 1000m² tot uw beschikking met alle beschikbare modellen, van all merken (op afspraak).


Met de merken Palazzetti, Varde en Faber heeft Rv Distribution gekozen voor hernieuwbare energie om bij te dragen aan een beter milieu.

RV Distribution neemt volop deel aan studies en testen om de prestaties van de toekomstige toestellen van zijn leveranciers verder te verbeteren voor een nog groenere planeet.

 

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Inloggen

Megamenu